Algemeen

Demoboten

Diverse demoboten zijn beschikbaar voor proefvaarten bij uw vereniging of bij Coastal Nederland vanuit Harderwijk. Vraag naar de mogelijkheden.

Leveringen

Leo Coastal boten worden geleverd af Ermelo en kunnen worden voorzien van diverse opties. Standaard worden de boten van diverse accessoires voorzien.
Tijdstip van levering wordt overeengekomen voor elke specifieke bestelling.
De boten blijven eigendom van Coastal Nederland totdat volledige betaling heeft plaatsgevonden.

Garanties

Made-by-Sweden Leo Coastal boten zijn met jarenlange ervaring ontworpen en worden met de grootste zorg gefabriceerd in Europa. De garantie is geldig voor 3 jaar op productie- ontwerpfouten. Onjuist gebruik, slechte behandeling, schades ontstaan door transport, aanvaringen en dergelijk vallen niet onder de garantie.

All-weather &
all-water boat 

Als privéboot en voor verenigingen.

Overal roeien waar je wilt en wanneer. Op vlak -en natuurlijk ook op ruim en ruig water. De Leo Coastal snijdt door het water. Of het een kanaal, vaartje, rivier, open water of de zee is, met de Leo Coastal blijft de boot stabiel en glijdt onder je door. Als er een golf in de boot komt spoelt deze direct via de open kuip weg. Helemaal spectaculair is het surfen met de wind en golven mee.
Het voordeel van de coastal roeiboten is dat je ook met minder ervaring er veilig mee het water op kan.
De Leo Coastal boten zijn ontworpen als wedstrijdboot en voldoen volledig aan de FISA standaarden.

Veilig stabiel en snijdt door de golven…..

Op wedstrijdniveau of comfortabel recreatief en tochten mee roeien. Op het achterdek is er ruimte voor een drybag en achter het voorluik is er plaats voor een tent met slaapzak of bedenk het maar… De Leo Coastal roeiboten bieden optimale prestaties voor wedstrijden en geven je maximale vrijheid. Waar en wanneer en je naar toe wilt gaan.

Voor meer informatie klik op onderstaande button

coastal rowing nederland
coastal rowing nederland